Наркоман отряза главата на майка си със сатър, опита да я скрие от бащата

Една година е изминала от жестокото убийство на 74-годишна жена от Пазарджик. За престъплението бе задържан собственият ѝ син Даниeл Машев, който според обвинителния акт е бил наркозависим.

Престъплението е извършено на 30-ти септември миналата година, а Машев вече се е сдобил с доживотна присъда за тежкото деяние. Това не е удовлетворило обаче 42-годишния мъж и затова той е ще обжалва наложеното наказание пред Пловдивския апелативен съд в четвъртък.

Даниeл Машев е убил майка си по особено мъчителен и жесток за жертвата начин, а след това се е опитал да се покрие. Той е бил безработен и наркозависим от години, като също Машев е бил криминално проявен заради наркотични вещества, пише TrafficNews.

Във въпросния ден на инцидента, мъжът се е скарал с майка си, докато двамата били в кухнята. Баща му не бил в дома им. Подсъдимият ударил шамар на жената, а след това я намушкал с нож в корема. Грабнал сатъра от кухненския плот и отрязал главата ѝ.

След това увил главата в завивка и се опитал да се отърве от нея. Преоблякъл се и тръгнал да излиза. Баща му го срещнал в коридора на блока, в който живеели, и му взел ключовете. През това време Машев криел отзад ръцете си, в които държал главата на майка си. Когато влязъл в апартамента, баща му открил обезглавеното тяло на съпругата си.

Веднага се обадил на тел.112 и съобщил за случилото се.

Междувременно Машев напуснал Пазарджик и се е укрил в Ляхово, където по-късно бил открит от полицията.

Exit mobile version