Феновете на Черно море оказаха подкрепа на Ивайло Маринов, напук на схемите на Генадий Атанасов

От Национален фен клуб Черно море оказаха пълна подкрепа на варненската боксова легенда Ивайло Маринов в труден за него момент

От Национален фен клуб Черно море оказаха пълна подкрепа на варненската боксова легенда Ивайло Маринов в труден за него момент

Олимпийският шампион прославил преди години Варна е на път да загуби заведението си край морето, което стопанисваше през последния четвърт век с решение на ОбС Варна.

Сега обаче общинските съветници умело манипулирани от алчния заместник председател Генадий Атанасов, вживял се на “единствения който разпределя порциите в община Варна”, взеха решение да вдигнат драстично наема за ресторанта и насрочиха търг за отдаването му под наем.

Днес по-рано в публикувано журналистическо разследване стана ясно, че садистичния изверг Генади Атанасов е всъщност Владиславовския Касапин (виж линка под статията). В периода между 2020-2021г. заедно тройния убиец Димитър Големанов са зарибявали бедни момичета с наркотици подтиквайки ги към зависимост, снимали са ги в порно клипове, които са разпространявали, а тези които са решавали да се откажат са били обръсвани нула номер, някой рязани по ръцете, като всичко това садистите са снимали с телефоните си за да послужат за назидание.

Припомняме Ви, че Генадий Атанасов е председател на Спортната комисия към Общински съвет в Община Варна! Учудващо е, че той е със завършено висше образование История през 2021г. – две години след като става общински съветник. И други пострадали от алчността на изверга Атанасов днес изкоментираха, как да се очаква от самовлюбен алчен селяк да мисли глобално за спорта на Варна? А точно като историк би трябвало да оценява славата, която е донесъл на Морската столица на България единствения роден олимпийски шампион по бокс Ивайло Маринов!

Ето какво написаха по този повод от Национален фен клуб Черно море на своята страница във фейсбук:

“Научихме, че определен кръг от бизнесмени, присъстващи и в Общинския съвет на Варна, искат да посегнат под една или друга форма на олимпийския шампион от Сеул 1988 г. Ивайло Маринов! НФК Черно море призовава отговорните лица да помислят над това, което ще извършат, защото заслужилите майстори на спорта заслужават уважение и признателност!

Нека бъде ясно, че ние – като организация и горди жители на този град ще защитим с всички средства големите имена на варненския спорт!”

Exit mobile version