БРУТАЛНИ КАДРИ НА НАСИЛИЕ, КМЕТА НА КАМЕНАР БИЕ БЕЗАЩИТНИ ЖЕНИ

КАМЕНАРСКИЯ МАФИОТСКИ БОС СВЕТОСЛАВ РАЙКОВ, КОЙТО Е И КМЕТ НА СЕЛОТО СЕ САМОРАЗПРАВЯ С ЖЕНИ

ПОРЕДНИЯТ ИЗВЕРГ ЛИ Е КМЕТА НА КАМЕНАР?

Темата за насилието над жени последните месеци, придоби голям обществен отзвук, заради няколкото фрапиращи случая в страната, които разтърсиха обществото ни.  Не е по-различен и нашия случай.

Всеизвестният мафиотски бос от село Каменар, Светослав Райков, който е и кмет на селото,  заедно с брат си Божидар Райков, нанасят побой на три беззащитни жени. Скандалът е провокиран от братята ИЗВЕРГИ и съвсем умишлено инцидента е предизвикан от тях с цел да сплашат населението на Каменар, защото идват кметски избори, а те губят почва. Много вероятно е Светослав Райков да изгуби кметската надпревара, а след това да започне ревизия и разследване срещу него заради престъпната му дейност. Имал ли е полицейски чадър кмета, тепърва ще се проверява.

Злите езици в Каменар отдавна говорят, че кмета е лихвар и е обрал доста голямо количество имоти на съселяните си.

Защо НАП и ДАНС мълчат???

Кметът на Каменар, Светослав Райков, е оставен на произвола.

Г-н Светослав Асенов Райков е кмет на Каменар, Община Варна, близо 16 години. Има няколко къщи в селото, апартамент във Варна и къща в квартал Аспарухово. Най-досадното е, че той има много скъпи луксозни автомобили. Хората в Каменар не могат да повярват как може да има няколко имота и скупи автомобили само с една кметска заплата. Има слухове, че някои от имотите и превозните средства са на името на негови роднини, които са безработни. Дали кметът на Каменар е организирал доходите си толкова добре, че никой не може да го хване? Надали!

Ето какво ни разказа съселяните му:

Господин Райков, използва служебното си положение и е дал две общински жилища на брат си, Божидар Асенов Райков, когато семействата в Каменар чакат за общински жилища с десетилетие. В момента брата на кмета живее в две общински жилища в селото, като ги е съединил на едно. На присъедените два общински имота е направен ремонт като са изхарчени над половин милион лева. Куриозното е, че братът на кмета, господин Божидар Райков, е безработен и никога не е работил.  Братът на кмета и жена му бяха хванати с нелегални цигари и им са наложени пробации и парични глоби. Но въпреки това те продължават да търгуват с нелегални цигари. Братът на кмета е също собственик на луксозен джип който струва над 50 хиляди лв. Второ Полицейско управление във Варна знае за всичко това но нищо не е направено досега. Кмета на Каменар, господин Райков, така също продава нелегално бижутерия от злато. Кмета притежава с килограми злато и ги съхранява, по-точно казано крие, в къщата на дядо си, който живее в квартал Аспарухово, град Варна. Като казах дядо си, това е бащата на жена му. Той също разпространява незаконно златна бижутерия в Англия, Германия и Полша. Не искам да упоменавам луксозната му къща която е над 200000 евро. Най-страшното е че кмета на Каменар, господин Райков, дава противозаконно пари назаем на живущите в Каменар с много висок лихвен процент. Той знае че хората няма да мога да върнат заема на него, поради високия лихвен процент. След това, насилствено кара хората да напускат жилищата си и да ги дава под наем. Така много семейства напуснаха селото заради грубото насилствено отношение на кмета. Много скоро, като аз съм свидетел на случая, един от тези семейства не искаше да напусне жилището си но беше пребит с бухалки от кмета и братята и роднините на кмета. Същият беше пребит до такава степен от кмета и неговите роднини че беше закарал в болницата с линейка. Същият има медицинско от съдебна медицина но бе заплашен от кмета че ще го ликвидира ако подаде жалба против него. може да го ликвидира. Полицията нищо не направи. Господин Светослав Райков казва, че никой нищо не може да му направи защото е от ДПС и Сали Табаков ( председател на ДПС Варна) и Ахмед Доган го подкрепяли. От гореказаното става ясно, че хората стоят във властта за да не спазват държавните закони. Със скромната си кметска заплата, имат няколко луксозни автомобила, луксозни имоти, и най-лошото които ги прави по-силни, влияние над полицията и властта. Всеки от селото не може да повярва как още не е уловен от държавните служби. (край на цитата)

Така или иначе с него трябва да се заемат службите в България, явно има какво да се проверява.

Следващите снимки са на едно от брутално пребитите момичета.

На следващото видео можете да видите с каква жестокост Божидар Райков нокаутира една от жените

Такива изверги не трябва  да са на свобода, твърдят жителите на Каменар.

Следва изявление на една от пребитите жени:

https://youtube.com/shorts/Q_geEUnhKDk?si=82cBcj1xXOWRtf6A

Следващите кадри  са шокиращи и показват грозните сцени на насилие над трите жени пред техните малки деца.

В краен случай, жителите на село Каменар, варненско, се страхуват за сигурността си, тъй като полицията не е задържала насилниците изверги. Очаквайте продължение на случая, ние ще го следим с интерес и ще го отразяваме.

 

Exit mobile version